تبلیغات
مطالب اینترنتی - نکات کاربردی و راهنمای کامل برای گرفتن ویزای توریستی چین
 


مراحل گرفتن ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین , چین سرزمین اسرار و شگفتی‌ها است و از اینرو، همواره برای گردشگران جذاب بوده است؛ ولی تهیه ویزا از پیش‌نیازهای سفر به این سرزمین باستانی است.

چین سومین کشور بزرگ جهان است با بیش از ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت، در شرق قاره کهن آسیا قرار دارد. این کشور باستانی با وجود پیشرفت‌های روزافزون صنعتی و اقتصادی در عرصه جهانی، فرهنگ و آداب و رسوم خود را حفظ کرده است. از طرفی، جاذبه‌های تاریخی و طبیعی فراوان آن بر جذابیتش برای گردشگران افزوده است. البته سفر به چین نیازمند دریافت ویزا از سفارت این کشور در تهران است.

ویزای توریستی چین

مراحل گرفتن ویزای توریستی چین

انواع ویزای چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

الف) ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

ب) ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

ج) ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

د) ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی،
همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

ویزای توریستی چین

انواع ویزای توریستی چین

نکات لازم برای گرفتن ویزای توریستی چین

اعتبار، تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزا

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛
برای ورود به چین می‌توان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا (۲۴ مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن) اقدام کرد. البته در صورتی‌ اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید قبل اقدام کند.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا

ویزای توریستی چین

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چین

اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل ۶ ماه دیگر با حداقل سه صفحه خالی
تکمیل فرم درخواست ویزا
دوقطعه عکس رنگی؛ این عکس باید جدید، از روبرو، در اندازه ۳۳*۴۸ میلی‌متر و بدون پوشش سرباشد. (یکی از عکس‌ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر را همراه گذرنامه تحویل شود.)
درخواست برای ویزای خانواده: اصل دعوت نامه رسمی واحد مجاز، مدارک شغلی ویا گواهی تحصیلی دعوت کننده.
درخواست برای ویزا سفر شخصی: اصل دعوت نامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.
درخواست ویزا برای سفر گروه: اصل دعوت نامه رسمی سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

ویزای توریستی چین

اعتبار ویزای توریستی چین

به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت ۴ روز کاری طول می‌کشد .
البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) ۲۲ تا ۳ روز کاری است .

کجارو



لینک منبع

مطلب نکات کاربردی و راهنمای کامل برای گرفتن ویزای توریستی چین در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :نکات کاربردی و راهنمای کامل برای گرفتن ویزای توریستی چین
http://mofidestan.ir/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%86/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :