تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی
 
چهارشنبه 3 مرداد 1397 :: نویسنده : نویسنده


طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی، دشوار نیست. این سوپ در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. ارزش غذایی بالای سوپ تره فرنگی باعث شده که علاوه بر یک پیش غذای ایده آل برای مجالس میهمانی، برای بیماران مبتلا به سوء هاضمه، رماتیسم و کم خونی غذایی مناسب باشد.

عکس سوپ تره فرنگی مجلسی

ستاره | سرویس آشپزی – سوپ نوشیدنی صاف و لطیفی است که معمولا به صورت داغ و با مقداری نان خورده می‌شود. سوپ تره فرنگی یک سوپ متفاوت است که می‌توان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کرد و مواد اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: تره فرنگی و سیب زمینی. در مطالب قبل با طرز تهیه سوپ شیر و خامه، سوپ عدس و جو و سوپ ماهی ساده آشنا شدید، در ادامه طرز تهیه سوپ تره فرنگی آموزش داده می‌شود.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی


این سوپ برای ۶ نفر کفایت می‌کند. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود ۳۵ دقیقه است.














مواد لازم
تره فرنگی بزرگ 4 عدد (حدود 5 فنجان)
خامه 1 فنجان
کره 3 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
سیب زمینی 800 گرم
آب مرغ یا عصاره گوشت 7 فنجان
آویشن تازه 3 شاخه
برگ بو 2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
پیازچه برای تزیین به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. قسمت‌های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید.

    مراحل خرد کردن تره فرنگی

  2. تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.

    شستن تره فرنگی

  3. کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
  4. سیب زمینی‌ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعب‌هایی به ابعاد ۱ سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
  5. آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.

    مراحل تهیه سوپ تره فرنگی

  6. سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
  7. آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج کرده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  8. نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
  9. وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

    مراحل تهیه سوپ تره فرنگی

  10. سوپ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و کمی پیازچه خرد شده روی آن بریزید.
  11. سوپ تره فرنگی را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید و اضافه آن را می‌توانید در ظرف دربسته به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
نکته: تره فرنگی تازه نباید زردرنگ بوده و پیاز آن شکسته و ضرب دیده باشد.

 سوپ تره فرنگی مجلسی

ارزش غذایی سوپ تره فرنگی











جدول ارزش غذایی 1.5 فنجان سوپ تره فرنگی
کالری 420
چربی 23 گرم
چربی اشباع 13 گرم
کربوهیدرات 47 گرم
قند 4 گرم
فیبر 5 گرم
پروتئین 11 گرم
سدیم 512 میلی گرم
کلسترول 70 میلی گرم

تره فرنگی از خانواده پیاز است که طعمی بهتر و شیرین‌تر از پیاز دارد. این سبزی دارای خواص دارویی بالایی است و برای بهبود مشکلات تنفسی و دفع اسید اوریک خون موثر است؛ بنابراین برای افراد مبتلا به نقرس یا آرتریت بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه را می‌توانید با چند تکه کروتن مصرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه کروتن، پوسته برشته نان سفید را جدا کرده و آن را به قطعات دلخواه برش بزنید. سپس قطعات نان را در چند قاشق کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شوند و روغن اضافه آن‌ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگیرید. این نان را می‌توانید در ظرف جداگانه‌ای در کنار این سوپ لذیذ قرار دهید.



لینک منبع

مطلب طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی در سایت مفیدستان.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


مطالب اینترنتی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :